Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
yaroo68 Marcingoral Krystian3110 (5589 niezalogowanych)
69 Postów

(Pablo71)
Początkujący
Mozesz jeszcze poprosic o pomoc helsengels lub banditos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
J J
(StarFall)
Wiking
Nie ma to jak wsparcie w trudnych chwilach.....

Ale niestety, nie masz raczej żadnych opcji. A trzepiąc tyle godzin w pierwszym miesiącu bez umowy to niestety brak rozsądku.
Zostałeś oszukany i tyle. Miesiąc w plecy.

Papier musi być.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
A nie nazywał ten pracodawca oszust czasem Knut Bjørkelund ?? albo działał z niejakim Orgipierre-em ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
marcin xxxxx
(mati31)
Wiking
ja jestem już w polsce musiałem wrócić za pożyczone pieniądze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Pablo71 napisał:
Mozesz jeszcze poprosic o pomoc helsengels lub banditos
albo czarneokularos z Polszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
marcin xxxxx
(mati31)
Wiking
dzięki za podpowiedzi ale ja naprawdę potrzebuję pomocy a tu tylko szydzenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mati31 napisał:
dzięki za podpowiedzi ale ja naprawdę potrzebuję pomocy a tu tylko szydzenie

dales sie ruchac w dupe w bialy dzien i to przez 5 tygodni... to my tu mamy sie jeszcze nad Toba uzalac i glaskac Cie po glowce i lamentowac nad Twoim losem.. trzeba bylo myslec to teraz nie mial bys takich problemow... sam sobie tak zrobiles, wiec to nie Nasza wina teraz ze tutaj jest tak wesolo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
marcin xxxxx
(mati31)
Wiking
to bawcie się dobrze ja już niczego od was nie potrzebuję miałem nadzieję iż ktoś mi pomoże gdzie mogę napisać lub do kogo się udać a tu tylko drwiny oby was to nie spotkało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
podaj nazwe tej firmy

wyslij mu wezwanie do zaplaty
napisz do skarbowego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
jezeli masz timelisty z wypisanymi godzinami podpisanymi przez ów pracodawce to mozesz sie swoich praw dochodzic w sądzie. Mozesz tez zadzwonic do Arbeidstilsynet, na ich stronie są godziny kiedy mozna porozmawiac po polsku i im opowiedziec co Cie przytrafilo tylko pamietaj że oni zajmują się głownie tym co jest zwiazane z praca, oni nie pomagają odzyskac pieniędzy bo to nie jest w ich gestii

Ale jak nie masz żadnego papieru że w jakikolwiek sposób byles zwiazany z ów pracodawcą to odpowiedz sobie sam na pytanie które tu zadałes na forum? niby jak ktos ma uwierzyc że tam pracowales?? bo to może sobie kazdy wymysleć

jak masz cos podpisanego przez tego pracodawce że pracowales tam te 300 h to kazdy adwokat zajmie się tą sprawą, nie bedziesz musial za nic placic bo on sobie sciagnie kase z komunny i od tego oszusta

Jezeli nie masz żadnego z tych papierów to musze tez stwierdzic jak przedmówcy że dałes sie w konia zrobic i teraz pewno wiesz że bez umowy nie ma pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok